Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova 5 Pro tasarım ve teknik özellikleri karşınızda!

Huawei Nova 4’ün tanıtımı üzerinden henüz altı ay geçmişken telefonun devam modeli için geri sayıma geçildi. Geçen ay sertifika süreci başlayan Nova 5 iddiaya göre bu ayın sonunda tanıtılacak. Üstelik Huawei Nova 5 Pro modelini de göreceğiz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei Nova 5 Pro / Nova 5 özellikleri

Çinli bir perakendeci haziran sonunda telefonların satışa sunulacağının bilgisini verdi. Sızan görüntüler ve bilgiler ise Nova 5’in tasarım ve teknik özellikleri hakkında birçok detayı gün yüzüne çıkarıyor.

Kirin 980 işlemcisinden güç alacak telefonda 6.39 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü OLED ekran yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı ekran altına yerleştirilen telefonun arkasında üçlü kamera düzeni yer alıyor. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğündeyken, kameralardan biri 3D ToF yapılı.

Görüntülerden anlaşıldığı üzere Nova 5’te ekran çerçeveleri bir hayli ince görünüyor. Ekranda kamera için çentik ya da herhangi bir delik bulunmuyor. 3.5 mm kulaklık girişi alt bölümde olan Nova 5’te üst kısımda pop up yani açılır kamera için büyük bir boşluk göze çarpıyor. 44W hızlı şarj desteğine sahip 4.200 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun önümüzdeki günlerde daha net görselleri ortaya çıkacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu