Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Moto G72 Tanıtıldı, İşte Fiyatı ve Özellikleri

Motorola yeni telefonlarıyla bizleri büyülemeye devam ediyor. Şirketin tanıttığı Moto G72 da ilgi çeken modellerden oldu. İşte detaylar.

Motorola geçtiğimiz günlerde Edge 30 Ultra ve Edge 30 Fusion gibi yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Buna ek olarak şirket, orta segment için uygun fiyatlı bir model de geliştirdi. Kayıtlara Moto G72 ismiyle geçen bu akıllı telefon, özellikleriyle ve fiyatıyla da ilgileri üstüne topladı. Gelin telefonun detaylarına göz atalım.

Moto G72 Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefonun ön kısmına baktığımızda 6.6 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte olan ve 120Hz yenileme sunan bir p-OLED ekran görüyoruz. Akıllı telefonda pürüzsüz bir oyun ve sosyal medya deneyimi elde etmek sunduğu yüksek yenileme hızıyla mümkün. Ön kısımda bir delikli kamera ve arka kısımda üçlü kamera sistemi gözlere çarpıyor.

Gücünü MediaTek’in Helio G99 yonga setinden alan akıllı telefon, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama seçenekleriyle eşleştirildi. Akıllı telefon orta segmentte yüksek performans sunabiliyor. microSD kart desteğiyle depolama genişletilebiliyor.

Yüksek performanslı telefona 33W şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli pil destek oluyor. Optik kısımda ise  108 Megapiksel birincil, 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel makro kamera mevcut. Telefon tüm bu özellikleriyle 230$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Telefonun ülkemize uğramayacağı tahmin ediliyor. Ancak beklemeyi kesmiyoruz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu