Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite Daha Fazla Ülkede Satışta! Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Çinli akıllı telefon üreticisinin adından söz ettirdiği Xiaomi Mi 11 Lite ülkemize gelmeden Nijerya’da piyasaya sürüldü. Türkiye bekliyor.

Ülkemiz de dünya da sevilen Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi bu yıl ürettiği akıllı telefon modelleri ile adından epey söz ettiriyor. Birbirinden farklı amiral gemileri ile kısa sürede milyonlara ulaşmaya devam eden şirket, Xiaomi Mi 11 Lite serisi ile de ününe ün kattı. Yakında ülkemize de gelmesi beklenen akıllı telefonun fiyat etiketi şu sıralar düşmeye devam ederken cihazın ülkemize ne zaman geleceği de merak konusu olmaya başladı. Mi 11 serisinin en uygun fiyat etiketli modeli olan Mi 11 Lite bugün Nijerya’da kullanıcıların karşısına çıktı.

Bir süredir Avrupa’daki ülkeler de satışlar da yer alan ve beklentileri epey karşılamayı başaran akıllı telefon serisi ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcıları tarafından da merakla beklenmeye devam ediyor. Cihazın ülkemize ne zaman geleceği hakkında net bilgiler olmasa da cihazın farklı bir ülkede daha piyasaya sürülmesi Türkiye lansmanının da yaklaştığını işaret ediyor gibi görünüyor.

"<yoastmark

Xiaomi Mi 11 Lite Nijerya’da Lansmana Çıktı

Duyurulduğu günden bu yana oldukça ilgi çeken başarılı akıllı telefon serisi, piyasaya çıkmasından sonra da epey olumlu geri bildirimler aldı. Harika teknik özellikleri ve etkileyici bir tasarımı karşımıza çıkaran akıllı telefon serisi farklı pazarlarda da yüksek performans sergiliyor. Nijerya’da 8GB RAM + 128GB depolama varyantına sahip olarak tek bir tipte lansmana çıkan telefon, 355 dolar yani 2.945 TL fiyat etiketine sahip. Ülkemizde merakla beklenen akıllı telefonun lansman tarihini öğrenir öğrenmez haberlerimiz de yer vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu