Dizüstü BilgisayarGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme Book, Telefon Hediyesiyle Birlikte Ön Siparişte

Realme’nin ilk dizüstü bilgisayarı olan realme Book her geçen gün yeni pazarlarla açılıyor. Üstelik şaşırtıcı hediyesiyle birlikte…

realme Book ilk etapta ağustos ayı içerisinde Çin’de satışa sunuldu. Tasarım, teknik özellikleri ve fiyatıyla iyi bir kombinasyon oluşturan bilgisayar, Çin’de kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. realme ilk bilgisayar modelini şimdi Rusya’da kullanıcılarla buluşturuyor.

Kullanıcılar 16 Aralık tarihine kadar hem bilgisayarı indirimli alabilecek hem de sipariş veren ilk 50 kişi realme 8i akıllı telefona ücretsiz sahip olabilecek. Bilgisayarın Rusya fiyatının 59.990 Ruble / 806 $ olarak açıklandığını belirtelim. 8GB RAM + 512GB SSD modeli Çin’de 665 $’dan satışa sunulan realme Book’un Türkiye’ye giriş yapması durumunda fiyatı çok rahat 13/14 bin TL seviyesinde olacaktır.

realmeBook metalik bir gövdeye, aynalı bir marka logosuna ve ön kısımda arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahip. Dizüstü bilgisayar sadece 1,38 kg ve katlandığında 14.9mm kalınlığında. Mavi ve gri renk seçenekleriyle çıkış yapan bilgisayar 16 GB’a kadar LPDDR4X RAM ve 512 GB’a kadar PCIe SSD depolama ile birleştirilmiş 11. Nesil Intel Core i5 işlemcisi tarafından desteklenmekte.

Grafikler içinse dizüstü bilgisayar Intel’in Iris Xe grafiklerini kullanıyor ve kutudan Windows 10 işletim sistemiyle çıkıyor. Ancak bilgisayar kısa süre içerisinde Windows 11 sürümüne yükseltilecek.

Bilgisayar 54 Whr pil ile çalışır ve 65 W süper hızlı şarj desteği ile birlikte geliyor. realme’nin açıklamalarına göre bilgisayar 11 saat pil ömrü sunabiliyor. 30 dakikalık şarjla ise pilin %50 dolmakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu