Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

OneUI 5.1 Güncellemesi İçin Tarih Verildi

Samsung, One UI 5.1 güncellemesi için kolları sıvamış görünüyor. Yeni arayüz sürümü ilk olarak Galaxy S23 serisinde yer alacak.

Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5.0’ın dağıtımında yoluna dolu dizgin devam ediyor. Güncelleme süreci devam ederken Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi One UI 5.1 güncellemesi hakkında sürpriz bir gelişmeyi aktardı. Siteye göre One UI 5.1 çalışmaları başladı ve yakında önemli bir telefon serisiyle kullanıma sunulacak.

Galaxy S23, One UI 5.1 Güncellemesi İle Çıkacak

One UI 5.1 sürümü ilk olarak Galaxy S23 serisinde kullanıma sunulacak. Yeni One UI sürümü, Galaxy S23 piyasaya sürüldükten sonra eski modellere gelmeye başlayacak. Güncelleme ilk etapta Galaxy S22 telefonlara ulaşacak. Samsung’un güncelleme dağıtımı noktasındaki hızı göz önüne alındığında pek çok Samsung kullanıcısı One UI 5.1 için çok fazla beklemeyecektir.

Galaxy S23 Çıkış Tarihi

Peki Galaxy S23 serisi ne zaman tanıtılacak? Samsung’dan kıdemli bir yöneticinin açıklamalarına göre amiral gemisi telefon serisi şubat ayının ilk yarısında tanıtılacak.

Son üç yılın amiral gemisi telefonları ve son iki yılın orta sınıf Galaxy A serisi telefonları One UI 5.1 için uygun cihazlar olacaktır. Güncellemenin hangi yenilikleri getireceği ise şu an için bilinmiyor.

Öte yandan Samsung Türkiye’nin güncelleme yol haritasını guncelmiyiz.com sitesinden takip edebilirsiniz. Yayınlanan son takvime göre aralık ayı içerisinde Galaxy S20 serisinin yanı sıra Galaxy S21 FE, Galaxy S20 FE, Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Android 13 sürümüne yükseltilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu