Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO X4 Pro ve M4 Pro Çok Yakında Geliyor!

POCO’nun merakla beklenen POCO X4 Pro ve M4 Pro modelleri için tarih verildi. Türkiye ihtimali olan telefonlar yakında tanıtılacak.

Xiaomi’nin bağımsız markası POCO’dan ataklar gelmeye devam ediyor. Çinli teknoloji devi şimdi de POCO X4 Pro ve M4 Pro modellerinin lansman tarihini açıkladı. Ortaya çıkan söylentilerden sonra, POCO 28 Şubat’ta küresel bir etkinlikte geçen yılki POCO X3 Pro’nun halefi olan POCO X4 Pro 5G’yi tanıtacağını doğruladı. Bunun yanı sıra, geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Redmi Note 11S’nin yeniden markalanmış versiyonu olduğu söylenen POCO M4 Pro 4G modelini de tanıtacak.

Şirket, telefon X4 Pro 5G, POCO global head ve Angus Ng’nin herhangi bir özelliğini doğrulamamış olsa da, telefonun üçlü arka kameraları gösteren arka tasarımının bir görsel taslağını yayınladı.

Bu, yakın zamanda ortaya çıkan telefonun canlı görüntüsüyle eşleşiyor. Son söylentiler telefonda 108MP ana kamerayı ortaya çıkarmıştı. Söylentilere dayanarak, X4 Pro 5G, birkaç tasarım değişikliği ile Redmi Note 11 Pro 5G’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olacak. Geekbench listesi, telefonun Snapdragon 695 yonga seti, 6GB RAM ve Android 11 işletim sistemi ile geleceğini ortaya çıkardı.

POCO X4 Pro

Yeniden markalandırma konusunda özellikle Türkiye gibi pazarlarda büyük başarıya imza atan POCO, bu yıla da başarısına bir yenisini ekleyecek gibi görünüyor. Ancak ülkemizdeki kurlar ve vergilerden dolayı POCO‘nun artık uygun fiyat politikası izlemeyemediğini fark etmişsinizdir. Umarız bu durum yeni seri ile değişir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu