Akıllı TelefonAndroidAppleGenel

iPhone 7 Plus ve Google Pixel XL hız testi! [Video]


Birçok özelliği ile dikkat çeken Google‘ın yeni nesil amiral gemisi Pixel XL, arayüzü ve gelişmiş teknolojisi ile Android ekosisteminin en tepesinde yer alan telefonlardan birisi oluyor. Farklı yapısı ile inovasyon konusunda büyük bir gelişim gösteren Google’ın Nexus projesini rafa kaldırıp kaldırmayacağını ise zaman içinde göreceğiz. Android ekosisteminin en güncel telefonu Google Pixel iPhone 7 Plus karşısında bakalım ne yapacak? PhoneBuff kanalının hazırladığı iPhone 7 Plus ve Google Pixel XL hız testi ile karşınızdayız. Bakalım iPhone 7 Apple’ın söylediği kadar hızlı mı?

iPhone 7 Plus ve Google Pixel XL
iPhone 7 Plus ve Google Pixel XL

DxOMark testi neticesinde en iyi mobil kamera unvanını taşıyan Pixel XL, hız konusunda da oldukça ilgi çekiyor. Bakalım Snapdragon 821 yonga seti ve 4 GB RAM‘li Google Pixel XLA10 Fusion işlemciye ve 3 GB RAM‘e sahip olan iPhone 7 Plus karşısında ne yapacak?

Video işleme süreleri ve uygulama açılış süreleri ile kıyaslanan Pixel XL ve iPhone 7 Plus‘a hız testini siz değerli teknoburada.net okuyucuları ile paylaşıyoruz..

İyi seyirler!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu