Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarTeknoloji

WhatsApp sohbet sabitleme özelliği geliyor!


Mobil ekosistemin en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor. WhatsApp sohbet sabitleme olarak da adlandırabileceğimiz yeni özellik WhatsApp beta kullanıcıları tarafından test edilmeye başlandı. 2.17.162 ya da daha yukarı sürüm numarasına sahip WhatsApp uygulamasını kullanıyorsanız yeni özelliği test etmeye başlayabilirsiniz.

WhatsApp sohbet sabitleme
WhatsApp sohbet sabitleme

Sohbet sabitleme özelliğiyle birlikte belirlediğiniz ya da sık görüştünüz biriyle gerçekleştirdiğiniz konuşmaları en üste sabitleyebileceksiniz. Uygulamaya yeni iletiler geldiğinde dahi sabitlemiş olduğunuz sohbet ya da sohbetler üstte görünmeye devam edecek. Herhangi bir sohbetin sabitlenmesi oldukça basit. Dilediğiniz sohbetin üzerine basılı tutmak ve üst bölümde beliren iğne (ya da raptiye) simgesini seçmek. Kullanıcılar şu an en fazla üç sohbeti üst bölüme sabitleyebiliyor.

Halihazırda WhatsApp beta test kullanıcıları tarafından kullanılan özelliğin kısa süre içerisinde Android ve iOS platformunda yaygınlaşması bekleniyor.

 

Apple ve Samsung durdu; Oppo ve Huawei Yükselişte

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu