Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S23 Serisi Beklenenden Daha Önce Çıkış Yapacak


Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S23 serisi bu yıl daha erken tanıtılabilir. Samsung’u iPhone korkusu sarmış diyebiliriz.

Oldukça güvenilir bir kaynak son yirmi dört saat içerisinde Samsung Galaxy S23 serisinde yer alacak tüm modellerin görüntülerini sızdırdı. Seride yer alan telefonların görünümlerine dair daha önce yayınlanan raporların tümü doğru çıkarken, S22’den s23’e geçişte aman aman bir değişim görmeyeceğiz. Gelelim seriye dair aktarılan son gelişmeye.

Samsung Galaxy S23 Serisi Erken Bekleniyor

Samsung, amiral gemisi Galaxy S serisi telefonları genellikle yılın ilk çeyreğinde duyuruyor. Fakat bu yıl takvimde değişikliğe gidilebilir. Korea IT News sitesinin yayınladığı bir habere göre Güney Koreli şirket Galaxy S23 serisini 2022’nin tatil sezonu yani yıl sonu gelmeden duyurmayı planlıyor. Galaxy S23 serisinin daha erken tanıtılacağına dair bir diğer kanıt ise tedarikçilerden alınan bilgiler. Parça üretimi ve tedarik edilen bazı donanımlar Galaxy S23 ailesinin S22’ye kıyasla yaklaşık 3 hafta daha erken tanıtılacağını gösteriyor.

Her yeni Galaxy S serisi telefonlar yaklaştığında benzer iddialar ortaya atıldığını belirtelim. Samsung tüm bunların aksine takvime sadık kalarak S23 serisini şubat başında duyurabilir.

Öte yandan Samsung’un iPhone 14 serisinin satış başarısından çekindiği ve özellikle iç pazarı daha fazla ele geçirmesinden çekindiği için de takvimi değiştirebileceğinden söz ediliyor. iPhone 14 serisi gelecek ay Güney Kore’de satışa sunulacak. Özellikle Pro modeller her ülkede olduğu gibi Güney Kore’de de büyük ilgi görecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu