Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 Serisi Temmuzda Çıkış Yapacak! Türkiye’ye Ne Zaman Gelir?

OPPO Reno 8 serisi haziran ayında çıkış yapacaktı. İddiaya göre telefonların küresel duyurusu temmuz ayında yapılacak. İşte son gelişmeler…

OPPO Reno 8 serisi mayıs ayı içerisinde Çin’de tanıtıldı. Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro+’tan oluşan serinin haziran ayı içerisinde küresel çapta piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Haziran ayı bitmek üzere ve OPPO bu konuya ilişkin henüz bir duyuru gerçekleştirmiş değil.

OPPO Reno 8 Serisi, Temmuz Ayında Tanıtılacak

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Reno 8 serisi temmuz ayında dünyaya açılacak. İlk etapta Hindistan’da göreceğimiz seride Reno 8 ve Reno 8 Pro olacak. Reno 8 Pro+’ın küresel çapta Reno 8 Pro ile çıkış yapacağının altını çizelim.

Telefonların teknik özelliklerine geçmeden önce Reno 8 serisinin Türkiye satışı hakkında birkaç cümle etmek isteriz. Serideki hangi telefonların Türkiye’de satılacağı şu an bilinmiyor. Hatta Reno 8’in yaz dönemi ya da yakın bir zamanda ülkemize giriş yapması beklenmiyor. Geçen yıl kasım ayında tanıtılan Reno 7 serisi bile henüz Türkiye’de satılmış değil. Bu durumda Reno 8’i satın almak isteyenlerin çok uzun bir süre bekleyeceklerini belirtelim.

OPPO Reno 8 Pro ve Reno 8 özellikleri

Reno 8 Pro’nun küresel versiyonunda 6.7 inç büyüklüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Gücünü Dimendity 8100 Max işlemcisinden alacak telefonda 50 megapiksel üçlük kamera göreceğiz. Kamera birimi MariSilicon X NPU işlemci birimi ile desteklenecek. Telefonun ana kamerasında Sony IMX766 görüntüsü sensörü olacak.

12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB’a kadar UFS 3.1 depolama ile sunulacak telefonun ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. 80 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda ayrıca stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı göreceğiz.

OPPO Reno 8’e gelince; telefonda 6.43 inç büyüklüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip Full HD+ AMOLED ekran kullanılıyor. MediaTek Dimensity 1300 işlemcisinin eşlik ettiği telefonda 50 megapiksel üçlü kamera, 80 watt 4.500 mAh pil, 32 megapiksel ön kamera, stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

OPPO ColorOS 13 Ekran Görüntüleri ve Güncelleme Takvimi Sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu