AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerTeknoloji

PicsArt ve Snapseed devri bitiyor! Photoshop Camera artık telefonlarda!

Fotoğraf ve videocuların en sevdiği şirket Adobe, mobil için Photoshop Camera’yı duyurdu! PicsArt ve Snapseed’e yol gözüktü!

Son zamanlarda gelişen kamera teknolojisi, gelişen akıllı telefonların da en önemli özelliklerini oluşturuyor. Öyle ki zamanında tek kamera ile, 8 megapiksel çözünürlükte fotoğraflar çekerken ve bunlar ile mutlu olurken, bugün 48 megapiksel, 64 megapiksel ve hatta 108 megapiksel kameralı telefonlar kullanıyoruz. Hatta ve hatta bu kameraları acımasızca eleştiriyoruz. E tabi ki donanım böylesine gelişip değişirken, yazılım tarafının yerinde saymasını beklemek yanlış olur. Değişen ve gelişen kameralar ile çektiğimiz fotoğrafları daha çekici hale getirmek için kullandığımız fotoğraf düzenleme araçları kullanıyor, bunları da babamızın uygulamasıymış gibi savunuyoruz.

Bu uygulamaların da en sevilenleri şüphesiz PicsArt ve Google yapımı Snapseed. Tabi bu her an değişebilir. Çünkü fotoğraf ve tasarım konusunda çığır açan Adobe, Photoshop Camera isimli uygulamasını hem Android işletim sistemli telefonlara, hemde iOS işletim sistemli telefonlara ücretsiz bir şekilde yayınladı. Peki Adobe Photoshop Camera ile neler yapabiliriz? Gelin bir bakalım.

Play Store ve App Store‘da ücretsiz bir şekilde yayınlanan Photoshop Camera, fotoğraf düzenleyen insanların her türlü ihtiyacını karşılayacak. İçerisinde 80‘den fazla filtre bulunan uygulama, gölgeleri, vurguları ve pozlamaları ayarlama imkanı veriyor. Arka planı silme ve değiştirme işlevinin yanı sıra fotoğraflar ile ilgili tüm detaylara ulaşmanızı sağlayan Adobe Photoshop Camera, bir nevi Snapseed ve PicsArt’ı yerinden etmeye geliyor. Aynı zamanda yapay zeka desteğiyle de dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu