Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto Razr 5G Android 11’liler Kervanına Katıldı!

Android 11 güncellemesi alan telefonlar artmaya devam ediyor. Katlanabilir Moto Razr 5G bu sabah saatlerinde Android 11 aldı.

Katlanabilir telefonlar arasında yer alan ve oldukça güzel satışlara imza atmayı başaran Moto Razr 5G güzel haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Günümüzde milyonlarca Android akıllı telefon kullanıcısı Android 12 güncellemesini merakla takip etmeye devam ederken Android 11’de cihazlara gelmeye devam ediyor. Android 12 Beta 2 olarak Google Pixel cihazlarda yer almaya devam ederken güncellemenin yıl sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Milyonlar Android 12’yi beklerken pek çok akıllı telefon Android 11 ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Bugün Android 11 alan cihazlar arasına Moto Razr 5G  katıldı.

Daha önce yaptığımız haberler de Android 11’in hız kaybetmeden yayıldığından bahsetmiş ve günümüzde en çok kullanılan telefon işletim sistemi olabileceğinden söz etmiştik. Dediğimiz olacak gibi görünüyor. Çünkü güncelleme resmi olarak belirtilen telefon modeli için lansmana çıktı. Pek çok yeniliği beraberinde getiren güncelleme katlanabilir telefonu daha da vazgeçilmez bir hale getirdi.

"<yoastmark

Moto Razr 5G Android 11’lendi

Bugün Android 11 güncellemesi alan telefonlar arasına Moto Razr 5G’de katıldı. Benzersiz tasarım ile oldukça güzel bir hale gelen telefon modeli, yeni konuşma balonları, yeni smile ifadeleri ile sohbetleri daha da keyifli hale getirirken yeni kullanıcı arayüzü ile de şık ve sade bir yapıya kavuşturulmuş oldu. Son bir kaç haftadır kullanıcılarına Android 11 güncellemesi sunan Motorola, yine bir güncelleme haberi ile beklentileri karşıladı. Q1-40-17-12 sürüm numarası ile yayınlanan güncellemenin dosya boyutu 1.8GB olarak duyurulurken, güncelleme içerisinde Şubat 2021 güvenlik yamasının da yer aldığı ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu