AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTabletTeknoloji

Haydi Lilililili Yaaarr! Redmi Pad 5G Çok Ciks, Çok Ucuz!

Mayıs ayında Çin’de yapılan bir MIUI 13 anketinde Redmi Pad 5G olarak adlandırılan yakışıklı tablet yakında geliyor. Detaylar…

Söylentiler, Xiaomi’nin ilk Redmi tableti üzerinde çalıştığına dair yaygın. Cihazın resmi adı henüz bilinmiyor. Cihaz, bu yıl Mayıs ayında Çin’de yapılan bir MIUI 13 anketinde adı göründüğü için Redmi Pad 5G olarak adlandırılıyor. Redmi tabletin bu ayın başlarında Çin’deki 3C yetkilisi tarafından onaylandığı bildirildi. İddia edilen cihazın canlı bir görüntüsü (üzerinden) Weibo’da ortaya çıktı.

Redmi, cihaz hakkında çok fazla bilgi vermiyor. Arkasında tek bir kamera bulunan metalik bir kasa ile donatılmış gibi görünüyor. Görünüşe göre bu yılın Haziran ayında 3C ve CMIIT yetkilileri tarafından onaylanan 22081281AC model numarasına sahip gizemli Redmi tablet olabilir.

CMIIT sertifikası, 5G ve Wi-Fi 802.11ac bağlantısı desteğini doğrularken, 3C listesi, 67W şarj cihazıyla gönderilebileceğini ortaya koydu. 22081281AC cihazının çıktığı zaman RedmiPad 5G olarak adlandırılıp adlandırılmayacağı ise henüz belli değil.

Xiaomiui’ye göre RedmiPad 5G, MediaTek çipi ile güçlendirilebilir. Gelecekte, güçlü bir yonga setine sahip olabilecek bir Pro varyantı olma olasılığı vardır. Yayın ayrıca RedmiPad 5G’nin düşük kaliteli cihazlar için yapılmış MIUI Lite yazılımıyla geleceğini söyledi.

Raporlar, şirketin Çin pazarı için dört tablet üzerinde çalıştığını ortaya koydu. 22081281AC’nin (kısaltılmış model numarası: L81A) RedmiPad 5G olarak piyasaya çıkması bekleniyor. Diğer üç cihazın kısaltılmış model numaraları L81, L82 ve L83’tür. Bu model numaraları, üç cihazı içerebilen yaklaşan Xiaomi Pad serisine aittir: Xiaomi Pad 6, Xiaomi Pad 6 Pro ve Xiaomi Pad 6 Pro 5G. Yakın tarihli bir rapor, RedmiPad 5G’nin yakında Hindistan’da piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu