Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

Uygun Fiyatlı OPPO Pad Neo, Yakında Geliyor!

OPPO Pad Neo geliyor. Yakın zamanda da Reno 11 serisini göreceğimiz firma, pazarda aktif hale gelmeye başladı.

Geçen ay OnePlus, Hindistan pazarında OnePlus Pad Go tabletini tanıttı. Kardeş markası OPPO, şimdi tableti dünyanın diğer bölgelerinde farklı bir isimle piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önceki SIRIM ve NBTC sertifikalarından bu tabletin Oppo Pad Neo olarak adlandırılacağını biliyoruz. Artık tablet IMDA sertifikasyon web sitesinde de ortaya çıktı.

Kaynak, IMDA sertifikasyon web sitesinde OPD2302 model numarasıyla tanımlanan OPPO Pad Neo’yu gösterdi. Tabletin yakında Singapur’da piyasaya sürüleceğini doğruluyor. Listede ayrıca tabletin WiFi ve Bluetooth bağlantılarıyla uyumluluğu da açıklanıyor. Ne yazık ki tabletle ilgili ek ayrıntılar yetersiz kalıyor. Ancak önceki ay alınan SIRIM sertifikası, tabletin 4G versiyonuyla da gelebileceğini belirtmiştik.

OPPO Pad Neo Özellikleri

Tablet muhtemelen 2,4K çözünürlük ve 7:5 en boy oranına sahip 11,35 inç LCD ekrana sahip olacak. Tabletin 8 GB RAM ile donatılması bekleniyor ve potansiyel 128 GB varyantıyla 256 GB depolama seçeneği sunabilir. Cihaza güç sağlamak, USB 2.0 standardını kullanan USB-C şarj özelliğine sahip 8.000 mAh pil ile desteklenen Helio G99 yonga seti olabilir. Fazlasıyla giriş ve orta segmente hitap eden cihaz, belki Türkiye’de satışa sunulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu