Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Blender Kurbanı Oldu! Paramparça!

Apple’ın canavarı iPhone 14 Pro ilginç bir teste tabi tutuldu. Telefon blender ile paramparça edildi. Bu videoyu izlerken içiniz eriyebilir.

Cupertinolu Apple’ın yeni canavarı iPhone 14 Pro satışa sunulmasından sonra ilginç testler ile gündeme gelmeye başladı. Peki iPhone 14 Pro’yu bir karıştırıcıya yani blendera koyup açarsanız ne olur diye hiç merak ettiniz mi? Videoları ile ünlü YouTber TechRex bu soruyu cevaplamak için bu ilginç testi yaptı ve video yayınladı.

Tahmin edebileceğiniz gibi telefon elbette böyle bir teste dayanamadı ve çok hızlı bir şekilde tamamen imha edildi. Ayrıca blender bu süreçte parçalandı. Bu testte ilginç olan, telefonun kameralarının etkilenmemiş olması. Lenslerin etrafındaki cam elbette yüklere dayanamadı. Ancak kameraların kendisi sağlam kaldı ve çizik bile olmadı.

Apple’ın kamera tarafında oldukça sağlam bir malzeme kullandığını bu video bir kez daha kanıtlamış oldu. Oldukça dayanıklı olan kamera bölümü normal kullanımda çizilmeyecek gibi görünüyor. Ülkemizde 40.000 TL’nin üzerinde satılan telefonun yurtdışında kolayca erişilip böyle ilginç testlere tabi tutulması da oldukça ilginç.

iPhone 14 Pro’nun paramparça olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu videoyu izlerken içinizin eriyebileceğini de belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu