Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4’ün Muhtemel Tasarımı Güvenilir Bir Kaynak Tarafından Gösterildi

Xiaomi Mi Mix 4 heyecanı giderek artıyor. Ağustos ayında tanıtılacak telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı merak konusu.

Xiaomi Mi Mix 4 neredeyse her gün haberlere konu olmakta. Ağustos ayında tanıtılacak telefonu bu derece ilgi odağı yapan gelişme kuşkusuz ekran altı kamera teknolojisi. Mi Mix 4, Xiaomi’nin bu teknolojiye sahip ilk telefonu olacak. Şimdi güvenilir bir kaynağın Mi Mix 4’e dair yayınladığı son mesaja ve burada kullandığı görüntüye dikkat keselim.

Ice Universe adlı güvenilir kaynak, Mi Mix 4’teki ekran altı kameranın çıplak gözle görülmeyeceğini ve gerçek manada tam ekran deneyimi sunacağını ifade etti. Bazı kaynaklar paylaşımda kullanılan telefonun Mi Mix 4 olduğunu iddia ediyor. Aynı kaynak daha önceki bir başka paylaşımında telefonun kavisli ekranla geleceğini de onayladı.

Mi Mix 4’te Snapdragon 888 Plus, 5.000 mAh büyüklüğünde pil, 120 watt kablolu hızlı şarj, 80 watt kablosuz hızlı şarj, 6.4 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde OLED panel, ekran altı parmak izi tarayıcısı ve 108MP + 16MP + 12MP + 8MP dörtlü arka kamera öne çıkan bazı özellikler olacak. Telefonun Çin fiyatının ise 930 dolar seviyesinde olacağı konuşuluyor. Anlayacağınız Mi Mix 4, Mi 11 Ultra’dan daha pahalı bir telefon olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu