AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 16 Pro Serisi İçin Yeni Titanyum Renk Seçenekleri Belli Oldu

iPhone 16 serisi için sızıntılar gelmeye devam ediyor. iPhone 16 Pro serisi için Apple iki yeni titanyum rengi üzerinde çalışıyor.


Apple, iPhone 15 serisiyle birlikte titanyum kasaya geçiş yapmıştı. 15 Pro ve Pro Max modellerine özel Natürel titanyum rengini tanıtan şirket, bu kasa yapısı ile hem daha dayanıklı hem de daha hafif model üretmeye başladı. Hal böyle olunca kullanıcılar bu titanyum yapısını sevdi ve iPhone 16 serisinde de beklemeye başladı. Apple, iPhone 16 serisinde telefonların dış tasarımları da dahil olmak üzere farklı değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Apple’ın iPhone X benzeri tasarıma geri dönmesiyle birlikte iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ın yeniden tasarlanmış dikey kamera düzenine sahip olacağı söyleniyor. Bununla birlikte iPhone 16 Pro serisi için titanyum kasaya farklı renk seçenekleri getirilecek.

iPhone 16 Pro Serisinin Çöl Titanyumu ve Titanyum Grisi Olarak İki Farklı Rengi Bulunacak

15 Pro serisinde bulunan natürel titanyum renginden farklı olarak ‘titanyum grisi’ ve ‘çöl titanyumu’ adında iki farklı renk seçeneği mevcut olacak. Çöl titanyumu renginin iPhone 14 Pro’daki altın rengine benzer bir renk olacak.

iPhone 15 serisiyle birlikte altın rengini kullanmayan Apple, sanırım kullanıcı beklentilerini göz önünde bulundurarak bu yeni rengin üretimine tekrardan başlayacak. iPhone 16 Pro ve Pro Max modelleri dört farklı renk seçeneğiyle gelecek. Sızdırılan renk seçeneklerini dışında hangi renkler olacağı henüz kesin olmamakla birlikte Apple’ın Pro varyantlarında yeniden tasarlanmış kamera modülü üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Ayrıca daha uzun süre giden büyük pil kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu