Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 6T tanıtım tarihi Apple yüzünden erkene alındı

OnePlus’ın bir sonraki telefonu 6T için 30 Ekim tarihinde gerçekleştireceği tanıtım etkinliğini bir gün öncesine yani 29 Ekim’e aldı. OnePlus 6T tanıtım tarihinin öne çekilmesinin gerekçesi ise aynı gün Apple’ın iPad ve Mac etkinliğini gerçekleştirecek olması.

OnePlus 6T tanıtım tarihi değişti

OnePlus forumunda ertelemeye ilişkin samimi bir açıklama geldi. Şirket basın iletişimiyle ilgili görüşmelerden sonra öne çekme kararını aldıklarını belirtiyor. OnePlus’a göre göre aynı gün ve yaklaşık aynı saatte etkinlik gerçekleştirmek kendilerini Apple’ın gölgesinde bırakacaktır.

OnePlus 6T tanıtım tarihi
OnePlus 6T tanıtım tarihi

Şirket bu dürüst açıklamasında gerçekten çok haklı, çünkü OnePlus’ın kısa tarihinin en özel telefonu kuşkusuz OnePlus6T olacak. Bunun da yeni Apple ürünlerinin gölgesinde kalmalarını elbette istemeyeceklerdir.

OnePlus basın mensuplarına gönderdiği yeni davetiyelerde 6T için tanıtım tarihini 29 Ekim olarak değiştirdi. Mekan ise aynı kalacak. Telefon İngiltere ve Hindistan başta olmak üzere bazı özel pazarlarda tanıtılacak.

Şirket ayrıca tarihi değiştirilen etkinliğe katılamayacaklara bilet ücret iadesinin yapılacağını, bunun yanında uçuş ve otel rezervasyon gibi diğer masrafların karşılanacağını belirtti.

Yeni bir çentik, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı, çift arka kamera ve yeni bir arayüz deneyimi sunmaya hazırlanan telefon için takvimlerini değiştirmeyi unutmayın.

 

Huawei Mate 20 X ve Samsung Galaxy Note 9 karşılaştırması

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu