Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A50s Eksik Kalmadı! Yükselt Yükselt

Samsung tüm hızıyla güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Samsung Galaxy A50s Android 11 güncellemesi ile kullanıcılarını mest edecek.

Haftalardır mavi boncuk dağıtan Samsung dur durak bilmeden haberlerimizde yer almaya devam ediyor. Kendine özgü haberler ile sık sık gündeme gelmeye devam eden teknoloji şirketi, 2021’in üçüncü çeyreğinde bazı katlanabilir akıllı telefon modelleri ile adından söz ettirmeye devam edecek. Bugün ortaya çıkan bir raporta 2021 yılında 5 milyondan fazla katlanabilir telefonun üretileceği ortaya çıkarken, bu sayının büyük bir bölümünün de Samsung tarafından geleceği ifade ediliyor. Çeşitli güncellemeler ile birbirinden farklı telefon modellerini güçlendiren şirket şimdi de Samsung Galaxy A50s modeli için kolları sıvadı.

Android 11 güncellemesi hızla yayılmaya devam ederken bu durumdan en çok nasiplenen telefon modelleri de Samsung olmaya devam ediyor. Şirket haftalardır Android 10, Android 11 ve güvenlik yamaları yayınlamaya devam ederken 2019 model telefonlar da bu durumdan nasipleniyor. 2019 model pek çok telefon Android 11’e kavuşurken, şirketin A50s modeli de bu güncellemeye erişti. Hadi hayırlı olsun.

Samsung Galaxy A50s
Samsung Galaxy A50s

Samsung Galaxy A50s Android 11 İle Bomba Gibi Oldu

İlk olarak Vietnamlı kullanıcıların beğenisine sunulan A507FNXXU5DUB6 sürüm numaralı güncelleme Android 11 tabanlı One UI 3.1 işletim sistemini karşımıza çıkarıyor. Geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan güncellemenin Nisan ayında lansmana çıkması beklenirken, şirket yine rahat durmadı ve güncellemeyi bir ay önce yayınlayarak bizleri şaşırttı. Yeni bir arayüzü ve bazı özellikleri getiren güncellemenin dosya boyutu bilinmezken şirket güncellemeler yayınlamaya devam edecek gibi görünüyor. Takip etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu