Elektrikli ScooterGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Elektrikli Bisikletlerin Tesla’sı WAU CYBER Çok Yakında!

Dünyanın en güçlü e-bisikleti olarak olarak lanse edilen WAU CYBER , kitlesel fonlama sitesi İndiegogo lansmanından önce görüntülendi.

WAU CYBER .Elektrikli bisikletlerin Tesla’sı olarak tanıtılıyor. İndiegogo kitlesel fonlama sitesi tarafından kaynak toplanacak akıllı bisiklet için firma tarafından açıklamalarda bulunuldu. Resmi web sitesinde ‘Çok Yakında’ ibaresi bulunuyor ve bisikletin ne zaman tanıtılacağı ve donanım istatistikleri ve özellikleri yazmıyor.

Gelişmiş özelliklere sahip ve hem tasarım , hem de mühendislik açısından bir şaheser olarak adlandırılıyor. Elektrikli bisikletin siberpunk tasarımı rakipleri arasında öne çıkartıyor. Önde ve arkada keskin hatlara sahip özel farları bulunan elektrikli bisikletin asi bir duruşu var. Toplamda 6 adet renk ile gelecek olan bisikletin bazıları sınırlı üretim olabilir.

Genel olarak agresif bir yapısı bulunan bisikletin şimdiye kadarki en güçlü, en iyi özelliklere sahip model olduğu iddia ediliyor. ‘Founders Edition’ ile standart modelden bazı farklı özellikleri olan bir sürümün çıkartılacağı ve sadece 250 adet üretileceği ise bilgiler arasında.

Şirketin kurucusu LINAS tarafından yapılan açıklamada ‘”WAU’da normlara meydan okuyoruz. Cyber bisikletini macerayı sevenler için yarattık. Elektrikli bisiklet oyununu sonsuza kadar bozmak, öne çıkmak ve değiştirmek için tasarlandı.” ifadelerini kullandı.

25 Temmuz yani bugün Indiegogo sitesinde başlayacak kampanya için bir fiyatlandırma ve satış tarihi bulunmuyor. Detaylı teknik ve donanım özellikleri açıklandıktan sonra firmanın bu iddialarının ne kadarınının doğru olduğunu göreceğiz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu