AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Max Dünyanın En İyisi Seçildi

Apple’ın yeni canavarı iPhone 14 Pro Max ekranı ile dünyanın en iyisi seçildi. Bu telefonun ekranının üzerine ekran yok.

Cupertinolu Apple’ın geçtiğimiz günlerde iPhone 14’lerini satışa sunmuştu. Serinin tepe modeli olan iPhone 14 Pro Max övgüleri toplamaya başlamıştı. Bugün ise telefonun ekranı dünyanın en iyisi oldu. DisplayMate Labs’e göre bu canavar piyasadaki en iyi akıllı telefon ekranını sunuyor.

A+ ekran performansı derecesi ile DisplayMate’in “En İyi Akıllı Telefon Ekranı Ödülü”nü kazanan iPhone 14 Pro Max, geçen yılın kazananı iPhone 13 Pro Max’in yerini aldı. Apple yeni amiral gemisinide bir dizi dikkate değer iyileştirme ekledi. LTPO OLED ekran, 10Hz ila 120Hz yerine 1Hz ila 120Hz arasında çalışıyor. Ayırca her zaman açık ekran ve düşük güç tüketen bir ekran sağlıyor.

Apple’ın yeni gözdesi, iPhone 13 Pro Max’in iki katından fazla olan 2300 cd/m2’lik bir zirve parlaklığa ulaşma yeteneğine sahip. Aynı zamanda, Apple 2000 cd/m 2’lik bir tepe parlaklığı sunduğunu da belirtiyordu. Ancak görünüşe göre daha fazla parlaklık sunulabiliyor. DisplayMate’e göre, maksimum HDR parlaklığı 1590 cd/m2 , yani iPhone 13 Pro Max’ten %33 daha fazla.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 13 Pro Max ekranı için 13 ödüle karşılık iPhone 14 Pro Max ekranı toplam 15 ödül kazandı. DisplayMate, Apple’ın DisplayMate uzmanlarının görsel olarak mükemmelden ayırt edilemez dediği hassas fabrika ekran kalibrasyonu ile OLED’lerin mutlak görüntü kalitesini ve mutlak renk doğruluğunu geliştirmeye odaklandığını bildiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu