Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Watch için Koskoca 5 Yıl…

5 yıldır OnePlus, akıllı saat üzerinde çalışıyor. OnePlus Watch 2015’te başlayan yolculuğunu tamamladı çok yakında piyasaya sürülecek.

Şirket, bu konseptin 2015 yılında yaratıldığını kaydetti ve ilk akıllı saatlerin bu şekle ve tasarıma sahip olabileceğini ekledi. Söylentilere göre, üretici 2016 yılında cihazın hazır bir prototipine sahipti, ancak son anda saatin artık piyasaya sürülmesine karar verildi. Ekip sonuçtan açıkça memnun değildi ve saatin markanın diğer ürünleriyle eşleşmediğini hissetti. Ancak OnePlus Watch yakında bizlerle olacak.

Görünüşe göre, OnePlus, büyüyen ürün ekosistemine bir saat eklemede biraz değer görüyor. Ne de olsa kardeş markaları OPPO, realme ve Vivo, giyilebilir fitness pazarına çoktan girmiş durumda ve OnePlus dışarıda kalan tek marka. Saatin OnePlus 8T ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

OnePlus’ın kurucu ortağı Carl Pei, bu eskizleri sadece 2016’da sayfasında yayınladı. Son zamanlarda kendi şirketini kurmak için OnePlus’tan ayrıldığı öğrenildi. Ağustos ayında, OnePlus Watch, yaklaşan duyuruyu onaylayan Singapur düzenleyici IMDA’nın (Infocomm Media Development Authority) web sitesinde görüldü. Yayınlanan teaserda ayrıca, OnePlus Watch‘ın diğer pazarlara sunulmadan önce Hindistan’da piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

OnePlus Watch‘ın dairesel bir kadrana sahip olması bekleniyor. Henüz başka bir özellik belirtilmedi, ancak en son Snapdragon Wear işlemcisini Google‘ın Wear OS yazılımı ile birlikte görmeyi bekliyoruz. Özellikleri ve fiyatı netleşince siz değerli okuyucularımıza bilgi vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu