Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Nova 2S gerçekten çok iddialı!

Huawei mobil dünyasındaki iddiasını neredeyse her segmentte sürdürüyor. Şirket son gelen sızıntılara göre bu defa Huawei Nova 2S modelini hazırlıyor. Çin’in sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla yayınlanan görüntülere bakıldığında Nova 2S’in kısa süre önce tanıtımı gerçekleşen Honor V10 modeline benzediğini söyleyebiliriz. 18:9 en / boy oranına sahip ekranın eşlik ettiği telefonda parmak izi tarayıcısı ön bölümde ekran altına yerleştirilmiş.

Nova 2S modelinde 6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran kullanılacak. Bu yıl P10 modellerde kullanılan sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisinden güç alacak Nova 2S’in bellek birimi 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama şeklinde olacak.

Telefonun kamera tarafında da iddialı olduğu görüyoruz. Arka ve ön bölümde çift kameranın yer verildiği telefonda arka kameralar 20 megapiksel ve 16 megapiksel çözünürlüğünde olup f/1.8 diyafram açıklığına sahip. Ön kameralar ise 20 megapiksel çözünürlüğünde.

Yüz tanıma, NFC, Hi-Fi ses, parmak izi tarayıcısı ve EMUI 8.0 telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak. Nova 2S’in 450 $ seviyesinde fiyatlandırılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu