Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Magic V2 Samsung’u Ağlatmaya Geliyor

Mobil devinin uzun zamandır beklenen katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V2, etkileyici özelliklerle gelecek. İşte detaylar.

Yılın başlarında Honor Magic V’yi piyasaya süren mobil devinin yeni katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V2 için ilk detaylar gelmeye başladı. Piliyle rakiplerini sollayacak olan akıllı telefon oldukça iddialı geliyor. Gelin telefonun bilgilerine göz atalım.

Honor Magic V2 Dev Bir Pile ile Gelecek

Katlanabilir akıllı telefon sektöründeki rekabet kızışmaya devam ederken şirketler yeni modellerini piyasaya sürmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Samsung, geçtiğimiz günlerde Z Fold 4 modelini tanıtmıştı. Ancak akıllı telefon ekran ve pil konusunda rakiplerine göre oldukça geri kaldığına yönelik eleştirilere maruz kalmıştı.

Mobil devi Honor ise piyasada oluşan beklentileri karşılamak adına Magic V’nin bir sonraki sürümü olan ve yaklaşan Magic V2 katlanabilir telefonunda büyük bir pil getirecek. Bu pil değerinin 5.000 mAh kapasitesinde olması bekleniyor. Böylelikle Magic V2, katlanabilir telefonlar arasında yer alan en büyük kapasiteli pile sahip olacak.

Honor Magic V

Yeni ve yaklaşan katlanabilir akıllı telefonun bu yıl sonuna doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefon hakkında başka bir bilgi yok ancak Magic V’nin özelliklerine göz atabiliriz. Magic V, 7.9 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğünde katlanabilir OLED ekranla gelmişti. 6.45 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde OLED kapak ekranı da oldukça çekiciydi. Telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alıyordu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu