Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO K10 5G Yeniden Tanıtıldı! Özellikleri Cezbedici

Mobil pazarın öncülerinden OPPO, K10 5G akıllı telefonunu yeniden duyurarak telefon kategorisini genişletti. İşte telefonun tüm özellikleri.

Geçtiğimiz aylarda OPPO, K10 5G modelini anavatanında duyurmuştu. Şimdi ise şirket, bu akıllı telefonun Hindistan versiyonunu piyasaya sürerek serisini yenilemiş oldu. Yeni akıllı telefon Çin’deki modele göre farklılıklar taşıyor. Gelin detaylarına göz atalım.

OPPO K10 5G Yeniden Gündemde

Akıllı telefon 7.99mm kalınlığı ile ferah bir kullanım sunuyor. Arka panel yansıtıcı bir metal doku sağlıyor ve hatta parmak izi ve çizilmeye karşı oldukça dayanıklı. Arka tarafta ise çift kamera kurulumu panelin sol üst köşesinde yer alıyor. Önde ise su damlası çentik görüyoruz. Ekran detaylarında ise karşımıza 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlükte 90Hz yenilemeli LCD panel çıkıyor.

Telefona gücünü veren Dimensity 810 yonga seti, 8GB’a kadar RAM ve 128GB dahili depolama ile eşleştirildi. Akıllı telefon pil kısmında 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bir pil taşıyor. Telefon IPX4 su geçirmezlik sertifikası ile sistemi istenmeyen durumlardan koruyor.

OPPO K10 5G

Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 üzerinde işlem yapan akıllı telefon arkasında 48 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü taşıyor. Önde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie lensi mevcut. Akıllı telefon tüm bu özellikleriyle 225$ fiyat etiketi ile tanıtıldı. Telefonun ülkemize giriş yapmasını umuyoruz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu