Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 yine hüsrana yol açabilir

Apple’ın iPhone 12’yi tanıtmasının ardından gözler iPhone 13 modeline çevrildi. Ancak bugün gelen bilgiler pek iç açıcı değil.

Apple‘ın yeni gözbebeği  iPhone 12 serisi geçtiğimiz haftalarda tanıtılmıştı. Oldukça ve ilginç bir şekilde çok ilgi gören iPhone 12’nin ardından gözler iPhone 13 modellerine çevrilmişti. Mac Otakara‘nın bu nesil ile söylediği her şeyi doğru çıkmasının ardından bugün bir bilgi daha yeni nesiller hakkında geldi. Görünüşe göre Apple, 2021 yılında bile büyük bir değişiklik sunmayacak.

Sızıntı yapan @Jiorīku‘ya göre, iPhone 13 büyük olasılıkla iPhone 12‘nin tasarımına sadık kalacak. Buna düz ve kare çerçeve tasarımı da dahil. Ayrıca, yeni nesilde Apple, alüminyum ve paslanmaz çelik orta çerçeve versiyonunu kullanmaya devam edecek.

iPhone 12 Pro gibi, daha pahalı versiyonda paslanmaz çelik bir orta çerçeve kullanılacak. Gelen sızıntı yeni iPhone’da hem Face ID hem de Touch ID kullanmak isteyen kişilerin hayal kırıklığına uğrayabileceğini gösteriyor. Çünkü yeni modellerde yine parmak kader çentikli sadece Face ID yer alacak. Tabii ki, bu sadece geliştirilmekte olan bir prototip. Nihai sürümde büyük değişiklikler olabilir.

iPhone 13

Bildiğiniz gibi Android cephesi 120 Hz ve 144 Hz gibi uçuk ekran tazeleme hızlarına geçtiğimiz yıldan başlayarak yer vermeye başlamıştı. Apple’dan böyle bir hamle bu yıl bekleniyordu. Ancak Türkiye’de 19.000 TL‘ye satılacak olan iPhone 12 Pro Max‘te yine 60 Hz gibi oldukça demode bir ekran yer alacak.

Apple A15 yonga seti ve 6 GB RAM’den beslenecek olan yeni modellerin yine pek yenilik sunmayacağını söyleyebiliriz. COVID-19 salgını Apple’ın büyük planlarını muhtemelen 2022 yılına kaydırmasına neden olmuş gibi görünüyor..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu