Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 6 Ücretsiz Onarım Programı Başladı

Apple’ın akıllı saati Apple Watch Series 6 boş ekran sorunu yaşıyor. Bu sorun için Cupertinolu firma ücretsiz onarım programını başlattı.

Apple, Apple Watch Series 6 boş ekran sorunu için müşterilerin bu hafta firmadan ücretsiz onarım hizmeti alacağını söyledi. Bazı kullanıcılar Watch Series 6 akıllı saatlerinden memnuniyetsizliklerini dile getirdiler ve Apple ücretsiz bir onarım hizmeti sağlayarak yanıt verdi. Bu hizmetin tüm dünyada başlayacağının da altını çizelim.

Apple Watch Series 6 boş ekran sorunu için düğmeye basıldı

Şirket, müşterilerin yalnızca küçük bir yüzdesinin boş ekran sorunundan etkilendiğini tahmin ediyor. Watch Series 6 cihazlarının küçük bir yüzdesinin kalıcı olarak siyah olabileceğini iddia ediyor. Herkesin doğru türde hizmet aldığından emin olmak için Apple, Watch Series 6 müşterilerinin cihazlarının ücretsiz onarım için uygun olup olmadığını belirlemesine izin veriyor.

Raporlara göre boş ekran sorunu, Nisan-Eylül 2021 arasında üretilen Watch Series 6 40mm modellerini etkiledi. Sonuç olarak, modeli tamir için getirebilecek kişi sayısı büyük olasılıkla dünya genelinde sınırlı olacak. Apple, ücretsiz hizmetin yalnızca o saati satın aldığınız yerde kullanılabileceğini söylüyor.

Ücretsiz onarım olacak

Watch Series 6’nız varsa ve ücretsiz onarım hizmeti için uygun olup olmadığını görmek istiyorsanız, Apple Destek’e gidin ve seri numarası denetleyicisini arayın. Şirket ayrıca, Apple Watch Series 6’nız herhangi bir şekilde hasar görmüşse, önce onu tamir edeceğini ve bunun da ilgili sahiplerinin parasına mal olacağını söyledi.

Son olarak, bu ücretsiz servis programının yalnızca Watch Series 6’nın bir perakende mağazasında satılmasından sonraki iki yıl boyunca geçerli olduğunu belirtiyor.

Apple Watch Series 6

Satış sonrası sunduğu hizmetler ve kronik sorunlardan dolayı ücretsiz onarım programları başlatan Apple‘ın bu konuda pek bir rakibi yok diyebiliriz. Eğer bir Apple ürünü alıyor ve sorun yaşıyorsanız biliyorsunuz ki o ürünün değişimden ya sıfırı gelecek ya da sorun ücretsiz olarak kısa sürede düzeltilecek. Bu konuda Cupertinolu teknoloji devi gerçekten çok iyi hizmet sunuyor diyebiliriz.

Samsung ile iFixit Tamir Konusunda Ortak Çalışacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu