Akıllı SaatAkıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Band geliyor! Xiaomi bunu hiç beğenmedi

Akıllı telefon pazarında büyük başarıları imza atan Realme yakın zamanda Realme 3 Pro modeliyle ülkemize giriş yaptı. Realme X2 Pro ile amiral gemi segmentine agresif bir giriş yapan şirketten şimdi de Realme Band akıllı bileklik çözümü geliyor.

Geçen yol OPPO’dan ayrılarak akıllı telefon dünyasında bağımsız olarak yer almaya başlayan Realme bu kısa süre içerisinde birçok dünya devinden daha iyi satışlar elde etti. Şirket şimdi yeni bir pazarda şansını denemek istiyor. Eminiz ki bu alanda da önemli bir başarı elde edilecektir. Son gelişmeler Realme’nin akıllı bileklik pazarına gireceğini gösteriyor.

Realme Band geliyor

Realme başkanı Manhav Sheth ile yapılan bir röportajda şirketin aksesuarları hakkında bir soruya başkan bu tür cihazlar için çalışmaların sürdüğünü ve bir fitness takip cihazı üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Akıllı bilekli pazarı şu an Xiaomi’nin hegemonyasında. Mi Band akıllı bileklik satışları tüm dünyada milyonlara ulaşırken bunda cihazların uygun fiyatlı olmalarının büyük etkisi var.

Realme ürünlerini fiyat tarafında her zaman Xiaomi ile rekabet edecek bir noktaya yerleştirdi. Akıllı bileklikte de durumun değişeceğini sanmıyoruz. Biz kullanıcılar ise rekabetin daha artmasını diliyor ve çok daha iyi çözümleri daha uygun fiyatlara kullanmayı diliyoruz.

Bu arada üründe kullanılacak isimlendirmenin henüz belli olmadığını hatırlatalım. Temennimiz bu akılı bilekliğin bir an önce tanıtılması ve ülkemizde de satışa sunulması.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu