Genel

Black Shark 4, Gelip de Bitanem Olmaya Ne Hakkın Var?

Oyun telefonlarında da fiyat performans rekabeti gittikçe artıyor. Xiaomi, Black Shark 4 model akıllı telefonunun lansmanında müjde verdi!

Black Shark’ın en yeni amiral gemisi oyun akıllı telefonu Black Shark 4, Avrupa pazarına girmeye hazır. Çin’deki lansmanının başarısını sürdüren Black Shark 4’ün Avrupa’da oyun telefonu segmentinde özellikle ASUS ROG serisine karşı güçlü bir rakip olması bekleniyor.

Black Shark serisinin devrim niteliğindeki oyun akıllı telefonu, eşi benzeri görülmemiş bir görsel deneyim sunmak için yeni nesil E4 ışıklı malzeme kullanan 6.67 inç Samsung AMOLED ekrana sahiptir. Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 870 işlemci tarafından destekleniyor ve iki bellek çeşidi ile geliyor. 6 GB RAM + 128 GB ve 8 GB RAM+ 128 GB dahili depolama. Black Shark 4’ün benzersiz özelliği, oyun oynarken yükselen ve kullanılmadığında geri çekilen son derece dayanıklı manyetik açılır tetikleyicilerinde yatmaktadır.

4500 mAh batarya, 120W hiper şarjdan destek alıyor. Arka tarafta 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı ve 5 MP makro kamera ile donatılmış üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Ön tarafta ise deliğin içerisinde 20 MP özçekim kamerası bulunuyor. Çin’de Mart 2021’de lanse edilen akıllı telefon, müşterileri arasında oldukça olumlu eleştiriler aldı. E-ticaret platformlarında 20.000’den fazla kullanıcı yorumu ile neredeyse % 95’lik bir pozitiflik oranı elde etti. Ayrıca 416 Dolar fiyat etiketiyle AliExpress’ten satın almak mümkün. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını şimdilik bilemiyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu