AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iPad Pro 2022 Yılın En İyisi Olmaya Geliyor!

Şirketin en popüler tablet serisi iPad Pro, yeni 2022 sürümünün işlemci detayları ile gündemi salladı. İşte son gelişmeler…

Şirketin bu sonbaharda yeni nesil iPad Pro 2022 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor ve son raporlara bakarsak henüz duyurulmamış Apple M2 yonga setinin bu tablete güç vereceğini görebiliriz. Gelin son detaylara bir göz atalım.

iPad Pro 2022, Tabletlere “3nm” Teknolojisini Getirecek

11 inç ve 12.9 inç ekran sürümleri ile piyasaya sürülecek olan iPad Pro, bu sonbaharda tanıtılacak. Mevcut nesil iPad Pro’nun M1 yonga seti tarafından desteklendiğini göz önüne alırsak, Apple’ın bu yılki iPad Pro sürümünde M2 yonga seti kullanması tamamen mümkün.

Yaklaşan bu Apple çipi hakkında çok şey bilmesek de TSMC’nin 3nm teknolojisinin bu çipin üretiminde kullanılacağı bilgilerde yer alıyor. Ayrıca iPad Pro, bu sonbaharda bir M2 işlemci tarafından desteklenecek olan tek ürün olmayacak. Teknoloji devi bu yılın 14 inç MacBook Pro’sunu ve MacBook Air serisini M2 yonga seti ile donatabilir.

iPad Pro 2022

Rapor ayrıca, merakla beklenen Apple AirPods Pro 2 serisinin sonbahar lansmanında piyasaya sürüleceğine de işaret etti. Geçen sene çıkması beklenen kablosuz kulaklık serisi, büyük ihtimalle çip ve lojistik gibi krizlerden dolayı ertelenmişti. Kulaklık için daha çok hazırlanmış olacak şirketin bu serisinde beklentileri artırabiliriz.

Önümüzdeki haftalarda veya zamanlarda bu ürünler hakkında daha fazla ayrıntı almayı bekliyoruz ve merakla beklenen Apple ürünleri hakkındaki gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu