AndroidAppleiPhoneSamsung

Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max Bu Defa Pil Testinde Karşı Karşıya

Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max pil testinde karşı karşıya gelirken, Samsung yeni modeliyle farkı oldukça kapatmış görünüyor.

Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max bugüne kadar birçok kıyaslamada karşı karşıya getirildi. Kamera, arayüz hız testi ve düşürme testi bunlardan bazıları. PhoneBuff kanalı ise bu ikiliyi pil testinde yan yana getiriyor.

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi telefonu piyasaya sürüldüğünden bu yana kamera, performans ve pil tarafında büyük övgüler aldı. kıyaslama videosu bu övgülerin boşa olmadığını bir kez daha kanıtlıyor. Kanal, her zaman olduğu gibi insan faktörünü ortadan kaldıran robotik bir kol kullanarak testi gerçekleştiriyor.

Gördüğünüz gibi test boyunca akıllı telefonlar kafa kafaya gidiyor ve periyodik olarak yer değiştiriyor. S23 Ultra’nın bekleme modunda ve oyunlarda daha az pil harcadığı, iPhone’un ise diğer görevlerde ortalama biraz daha verimli olduğu belirtilebilir. Sonunda kazanan Apple olsa da, Samsung’un her geçen yıl farkı kapattığını görüyoruz. iPhone 14 Pro Max, 11 saat 44 dakika kullanım süresi verirken, bu süre S23 Ultra’da 11 saat 6 dakika olarak görüldü. Kıyaslama yapmak açısından iPhone 14 Pro Max ve S22 Ultra arasındaki fark iki saatten fazlaydı. 

Galaxy S23 Ultra’da 45 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde pil yer alıyor. iPhone 14 Pro Max ise 4323 mAh büyüklüğünde bir pil taşırken, şarj gücü kimi testlerde 28-29 watt olarak ölçüldü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu