Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50S Pro En Hızlısı Olacak!

Redmi’nin yeni canavarı hakkında ilk bilgiler geldi. Redmi K50S Pro, Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga seti ile en hızlısı olacak.

Yakın tarihli bir sızıntı, Redmi K50S serisini ortaya çıkardı. Raporlara göre bu cihazlar sırasıyla Ağustos ve Ekim aylarında resmiyet kazanacak. Koddan yola çıkarak Redmi K50S serisinin üç modeli olacak. Bu telefonlar en yeni Qualcomm Snapdragon ve MediaTek Dimensity yongalarını kullanacak. Ana modelde MediaTek işlemci kullanılacakken, Redmi K50S Pro modelinde Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setini göreceğiz.

Redmi K50S serisi daha önce IMEI veri tabanında yer almıştı. Modele bakılırsa K50S serisi, küresel pazara sunulan Xiaomi Mi 12T gibi görünüyor. Mi Code ile ilgili bilgilerle temel olarak Redmi K50S Pro ve Xiaomi Mi 12T Pro / 12T Pro HyperCharge’ın TSMC’den sm8475 (Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+) ile geleceğini söyleyebiliriz. Bu, şirketin piyasada sahip olacağı tek Snapdragon 8 Gen 1+ modeli olacak.

Önceki raporlara göre Xiaomi 12S, 12S Pro ve MIX FOLD 2, Snapdragon 8 Gen1+’ın TSMC sürümünü kullanacak. Bu yılın son amiral gemisi telefonu L12 olacak. Mi Kodundaki bu kodlar, yeni Xiaomi telefonunun Snapdragon x475 (muhtemelen 8 Gen 1 Plus’ın modemi) platformunu kullanacağını da kanıtlıyor.

Redmi K50S Pro

Redmi’nin yeni canavarının AnTuTu’da rekorlar kırması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 1’deki ısınma sorununu Plus modelde çözecek olan Qualcomm, bu sayede daha fazla performans sunacak. Ayrıca verimlilik konusunda da bu yonga setinde önemli iyileştirmeler yapılacak.

Xiaomi Snapdragon 8 Gen 1 Plus İşlemcili 5 Telefon Hazırlıyor, İşte Liste

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu