AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMacBookMobiroller

Apple Ekim Etkinliği Düzenleyecek Mi?

Apple’a yakınlığı ile bilinen Mark Gurman’dan üzen haber geldi. Apple Ekim etkinliği düzenlemeyecek gibi görünüyor. Peki, neden?

Apple, Eylül ayında iPhone 14 ve Apple Watch modellerini tanıtmıştı. Apple’ın normal şartlar altında bir etkinlik daha düzenlemesi bekleniyordu. Ancak Apple Ekim etkinliği maalesef ki sadece beklentiden ibaret olacak. Çünkü Apple’a yakınlığı ile bilinen Bloomberg analisti Mark Gurman; Apple’ın yeni MacBook’ları, iPad’leri ve Apple TV’si için yüz yüze bir etkinlik düzenlemekten vazgeçeceğini ve bunun yerine yeni cihazları web sitesinde duyuracağını öne sürüyor.

Apple’ın güncellenmiş M2 Pro ve M2 Max yonga setlerine sahip yeni MacBook Pro 14 ve 16 modellerinin yanı sıra standart M2 çipli yeni iPad Pro 11 ve 12.9 modellerini de duyurması bekleniyor. Apple TV’nin de Apple A14 çip ve 4GB RAM ile bir güncelleme alması bekleniyor. Gurman duna ek olarak; Apple’ın önümüzdeki yıllarda Touch ID’yi iPhone 15’e veya yaklaşmakta olan amiral gemisi iPhone’lardan herhangi birine geri getirmeyeceğini öne sürdü.

apple

Güç düğmesine gömülü yana monte edilmiş bir Touch ID tarayıcıya sahip yeni bir iPhone SE’yi görme şansımız var. Gurman ayrıca, Apple’ın HomePod hoparlöründe uyku izlemeyi laboratuvarlarında dahili olarak test ettiğini ancak izlemenin nasıl çalışacağını paylaşmadığını belirtti. Apple’ın bu yılı faza cihaz tanıtmadan kapatacağı söyleniyor. Cupertinolu firma asıl yeniliklerini 2023 yılına saklayabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu