Akıllı TelefonAndroidGeneliOS

iPhone 7 Satış Tarihi Belli Oldu

iPhone 7 cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Merakla beklenen telefonun bu defa satış tarihi hakkında ilk bilgi geldi.

Daha önce yeni nesil iPhone’ların 12 Eylül haftasında tanıtılacağına dair bir paylaşımda bulunan mobil dünyasının güvenilir bilgi kaynaklarından Evan Blass namı diğer @evleaks, bu defa iPhone 7 ve Plus modellerin satış tarihine açıklık getirdi.

Popüler sızıntı kaynağına göre kullanıcılar iPhone 7 modellerini ellerine almak için çok beklemeyecek, zira her iki telefon 16 Eylül’de raflarda olacak. Aynı gün ya da en geç bir hafta içerisinde telefonları ülkemizde apple.com.tr üzerinden de satışa sunulacağını şimdiden söyleyebiliriz.

iPhone 7

iPhone 7 Özellikleri

Telefonlarda daha azaltılan anten şeritleri, kulaklık girişinden yoksun tasarım, daha büyük kamera sensörleri ilk bakışta dikkat çeken detaylar olacak. OIS özelliğinin bu defa standart iPhone modelinde de yer alması beklenirken, büyük ekranlı iPhone 7’de ise çift kamera özelliği olacak.

Plus modelde ayrıca 3GB RAM ve Smart Connector girişi olacak. Bir diğer önemli nokta ise; yeni nesil iPhone’larda basınca duyarlı home butonunun yer alacağı yönünde.

>> İlginizi çekebilir; Galaxy Note 7 Tüm Basın Görüntüleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu