Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji Haberleriİndirim HaberleriMobirollerTeknoloji

Xiaomi Mix 4 Fiyatı İnanılmaz Bir İndirim Aldı!

Şirketin oldukça popüler olan akıllı telefonu Xiaomi Mix 4, büyük bir indirim alarak fiyatı konusunda yüzleri güldürdü. İşte fiyat detayları.

Xiaomi, Mix 5 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Serinin mevcut olan modeli Xiaomi Mix 4 ise çok büyük bir indirim alarak fiyatı ile şaşırttı. Gelin o indirimin detaylarını inceleyelim.

Xiaomi Mix 4 Büyük İndirim Fırsatıyla Gündemde

Akıllı telefonun 12GB + 512GB dahili depolamalı varyantı başlangıçta 990$ olarak fiyatlandırılmıştı. Şimdi cihaz, Çin’de 220$ düzeyinde olan inanılmaz bir indirim aldı. İndirimden sonra akıllı telefonun fiyatı tam olarak 770$ düzeyine indi ve bekleyenlerini sevindirdi.

Özellikle bu fiyat düzeyi, Mix 4’ün temel varyantının lansman fiyatından bile daha uygun. Temel varyant, lansman sırasında 770$ olarak fiyatlandırılmıştı. Oldukça ilgi çeken bu fırsatın büyük taleplere maruz kaldığını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mix 4 Fiyatı

Mix 4, 10 bit derinliğine sahip 6.67 inç kavisli AMOLED ekran taşıyor. Gorilla Glass Victus korumasına sahip olan ekranı, bir ekran altı kamera barındırıyor. Cihaza güç veren Snapdragon 888+ yonga seti, bu akıllı telefonu amiral gemisi segmente çıkarıyor.

Akıllı telefonun arkasında taşıdığı 108 Megapiksel birincil geniş, 8 Megapiksel periskop lens ve 13 Megapiksel ultra geniş kameradan oluşan sisteme, 20 Megapiksel geniş selfie lensi önde eşlik ediyor. Kutudan 4.500 mAh pil ile çıkan akıllı telefon, 120W kablolu hızlı şarj ve 50W kablosuz hızlı şarj desteklerine sahip.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu