AppleDonanımGüncel Teknoloji Haberleri

Apple MacBook 2017 çok ama çok farklı

Dünyanın en büyük 2. üreticisi konumundaki Apple‘da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile yüzler gülse de; firma sadece mobil tarafta değil kişisel bilgisayar tarafında da büyük bir yenilik peşinde. Bu yıl pazara sunduğu çerçevesiz MacBook ile gönülleri fetheden Apple yine büyük bir değişimin hazırlığını yapıyor. MacRumos‘un ortaya çıkarttığı yeni görseller Apple MacBook 2017 içinde yepyeni bir donanımın olacağını bizlere gösteriyor.

Apple MacBook 2017
Apple MacBook 2017

Apple MacBook 2017 2. OLED Ekran ve TouchID ile Geliyor!

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi yeni nesil MacBook 2017‘de üst tarafta ince bir şerit halinde OLED ekran bulunacak. Bu ekranda kullanım senaryosuna bağlı olarak farklı butonlar bulunacak. Örneğin yazı yazarken farklı bir ekran, oyun oynarken farklı özelliklere sahip butonlar bulunacak. Bu da kullanıcı deneyimini ciddi oranda geliştirecektir diye düşünüyoruz.

Bir diğer yenilik ise TouchID konusunda olacak. Apple’ın yarın tanıtacağı yeni nesil MacBook‘larında artık parmak izi okuma sensörü de olacağı belirtiliyor. Bu sensör umarız dosya erişimlerine kısıtlama olarakta çalışabilir…

WhatsApp beklenen özelliğe kavuşuyor!!!

WhatsApp
WhatsApp
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu