Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Buds Pro 2 İşe Böyle Görünecel

Samsung’un bir sonraki üst seviye kulaklığı ortaya çıktı. Samsung Galaxy Buds Pro 2 önceki modelle neredeyse aynı görünüyor.

Samsung ağustos ayı içerisinde pek çok ürünün tanıtılacağı kapsamlı bir etkinlik gerçekleştirecek. Ekinlikte ilk olarak Galaxy Z Fold 4 ve Galay Z Flip 3 duyurulacak. Kısa süre önce görüntüleri ortaya çıkan Galay Watch 5 ve Watch 5 Pro da yine etkinliğin dikkat çeken bazı ürünleri olacak. Yeni bir sızıntıya bakılırsa Samsung’un etkinlikte görücüye çıkaracağı bir ürün daha gün yüzüne çıktı. Samsung Galaxy Buds Pro 2 kablosuz kulaklıktan söz ediyoruz.

Galaxy Buds Pro 2’nin son sızıntısı daha önceki gelişmeleri doğruluyor ve kulaklıklar üç renk seçeneğiyle çıkış yapacak. Bu renkler beyaz, mor ve grafit şeklinde.

Samsung Galaxy Buds Pro 2 Karşınızda!

Henüz yayınlanan görüntüler Buds Pro 2’nin nasıl bir görünüme sahip olacağını da onaylıyor. Kulaklıklar hem yapısı hem de kasası itibariyle önceki nesilden neredeyse farksız görünüyor. Daha önceki modelde olduğu gibi kutunun üzerinde “Sound by AKG” yazısı bulunuyor. Arka bölümde Type-C şarj portu ve kasanın ön tarafında ise LED göstergesini görebiliyoruz.

Galaxy Buds Pro 2’nin diğer özellikleri henüz bilinmese de, önceki nesle göre daha iyi bir pil ömrü sunması bekleniyor. Buds Pro, 472 mAh pil ve kasa ile birlikte 18 saate kadar kullanım süresi sunuyordu. Buds Pro 2’nin ayrıca Aktif Gürültü Önleme (ANC), şeffaflık modu gibi üst düzey özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu