Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 11 arka kamera yapısı kesinleşti! Şaka gibi bir tasarım daha!

Bir önceki haberimizde Google Pixel 4’ün arka kamera yapısının gerçek görüntüsünü paylaştık ve bu gerçek görüntünün sızdırılma sebebinin de “biz Apple’dan daha önce bu tasarımı yaptık” deme isteği olduğunu dile getirdik. Az önce de iPhone 11 arka kamera yapısının resmen onaylandığını öğrendik ve teknoburada.net olarak bunu da siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik. Yayınlanan videoda kameranın arka cam korumasını görebiliyoruz. Gelin videoyu izleyelim.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

iPhone 11 arka kamera yapısı nasıl olacak?

Bu yapıyı hiç beğenmediğimizi belirtelim. Endüstriyel tasarım arka kameraların dışa doğru çıkıntı yapmamasını ve gizlenmesi noktasında ilerlerken Apple’ın ve Google’ın aynı tasarımı aynı anda düşünmesi trajikomik bir durum değil mi? Birbirleri ile böylesine rakip olan iki üreticinin aynı anda aynı tasarımı düşünmesi tesadüf olabilir mi?

Ünlü aksesuar üreticisi Olixar yaptığı bu kamera koruma camlarının şu anda seri üretimle üretildiğini belirtelim. Yani telefonu alınca bu aksesuarları da telefonunuzun kamerasına yapıştırmak isteyeceksiniz zira dışa doğru gereksiz bir çıkıntı olacak gibi görünüyor.

Paranız varsa Xiaomi Mi 9 Gold Edition verelim!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu