Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 Pro Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

OnePlus 10 Pro cephesinde hareketlilik devam ediyor. Merakla beklenen telefonun görüntülerinin ardından şimdi de özellikleri belli oldu.

OnePlus’ın yeni nesil amiral gemisi telefonlar üzerinde çalıştığını biliyoruz ve hatta serinin tepe modeli olan OnePlus 10 Pro kısa süre önce bazı sızıntılara konu oldu. Çok geçmeden bu defa telefonun başlıca özellikleri sızdırıldı. Son gelen sızıntılara göre telefonda 6.7 inç büyüklünde Quad HD+ çözünürlüğünde kavisli AMOLED ekran yer alacak. Bir kez daha kavisli bir yapıda olacak ekran 120Hz tarama hızını destekleyecek. Ekran ayrıca sol üst köşede kameraya, altında ise parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapacak.

OnePlus Pro’ya beklendiği gibi Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 1 (Snapdragon 898) güç verecek. Bellek birimi 8GB RAM + 128GB ve 12GB RAM + 256GB şeklinde olacak telefonda LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 bellek seçenekleri tercih edilecek.

OnePlus 10 Pro

Yeni bir rapora göre telefonun arka bölümünde üçlü kamera paketi olacak. Ana kamerada 48 megapiksel çözünürlüğünde, Ultra geniş açılı kamera 50 megapiksel ve telefoto lensete 8 megapiksellik sensörler kullanılacak. OnePlus’ın OnePlus 10 serisindeki kamerada  Hasselblad ile olan ortaklığı sürecek.

Telefonun ön tarafında 16 megapiksel kamera yerine bu defa 32 megapiskellik bir sensör tercih edilecek. Bu sensör muhtemelen OPPO Reno 7 serisinde kullanılacak dünyanın ilk kedi gözü lensine sahip Sony IMX709 kamera olacaktır.

Kutudan Android 12 tabanlı ColorOS 12 / OxygenOS 12 sürümüyle çıkacak telefon içerisinde 125 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyacak. OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi telefonunu ocak ya da şubat ayı içerisnde duyurması bekleniyor. Telefonların küresel çapta tanıtımlarının ise mart-nisan dönemini bulabileceği konuşuluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu