Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu! İnanılmaz fotoğraflar var

Haziran ayında başlayan Oppo fotoğraf ödülleri bugün sonuçlandı ve birinciler açıklandı. Fotoğraflar muhteşem görünüyor gelin birlikte inceleyelim…

Oppo bir süre önce başlattığı Oppo fotoğraf ödülleri 2019 yarışması bitti ve dün özel jürinin seçtiği fotoğraflar http://seebeyond.oppo.com/tr/ adresinde paylaşıldı. Yarışmayı kazananlar ve özel ödüle layı olanların paylaştığı görselleri sizlerle paylaşmak istiyoruz ve seneye biz de bu yarışmaya katılacağız. Zira biz bunlardan daha iyi “anlar” yakalayabiliriz diye düşünüyoruz.

Kazananlara 10 bin dolar ödül ve Oppo Reno 10X Zoom hediye edildi. 61 günde, 36 ülke ve bölgeden 42.188 katılım gerçekleşti ve seçilen fotoğrafları da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Oppo R9s
Oppo R9s
Oppo R19s
Oppo R9s
Oppo Reno 10X Zoom
Oppo Reno 10X Zoom
Oppo Reno 10X Zoom
Oppo Reno 10X Zoom
Oppo Rx17 Pro
Oppo Rx17 Pro

Akıllı telefon endüstrisinin lideri OPPO, “Reno 10x Zoom” adlı yeni modelinde yer alan; 10x HibritZoom, Ultra Gece Modu 2.0, Portre Modu ve yapay zeka algoritması gibi özelliklerle fotoğraf kalitesini daha da artırarak, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir üst seviyeye taşıyor.

OPPO Fotoğraf Ödülleri 2019”, 5 farklı kategoride düzenlendi: “Sizin Yaratıcılığınız”, “Sizin Geceniz”, “Sizin İnsanlarınız”, “Sizin Bakış Açınız” ve “Sizin Dünyanız” kategorilerinde yapılan yarışma, OPPO markalı telefonlarla çekilen “OPPO Grubu” ve “Açık Grup” olarak iki ayrı gruba ayrılarak gerçekleştirildi.

Önümüzdeki yıl bu ödülü ülkemizden birisinin kazanmasını istiyoruz. Peki sizce hangi fotoğraf daha iyi? Biz siyah beyaz fotoğrafı seçtik…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu