Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Phone’un Kuşu Göründü

Nothing’in merakla beklenen telefonu Nothing Phone kendini gösterdi. Telefonun tasarımı iPhone X’e çok benzemesi ile dikkat çekiyor.

Tasarımları ile dikkat çeken Nothing firması telefon işine girmeye hazırlanıyor. TWS kulaklıklarında kullandığı şeffaf tasarımı Nothing Phone’da da kullanacak olan firma, telefonunu uzun bir düredir kuşlar yardımı ile yavaş yavaş gösteriyordu. Bir bakışta iPhone X’e benzeyen bu telefon sunacağı farklı özellikler ile Android telefonlar arasında ayrışacak gibi görünüyor. İlk etapta bu telefonun Snapdragon 8 Gen 1 ile geleceği söyleniyordu. Ancak son gelen söylentiler telefonda Snapdragon 7 Gen 1’in kullanılacağı yönünde.

8 GB RAM ile gelecek olan telefonda ikili kamera kurulumu yer alacak. Bu kameraların 50 Megapiksel + 50 Megapiksel olarak konumlandırılması bekleniyor. Aksi durumda telefon diğer Android telefonların kameraları ile baş edebilecek seviyeye çıkamayabilir. Telefonun sızdırılan nihai tasarımı şeffaf bir arka yüz ile geleceğini gösteriyor. Kablosuz şarj için manyetiklerin yer aldığı bu tasarımda, manyetik alanın flaş olarak kullanılma ihtimalinin olduğunu belirtelim.

Nothing Phone

Firmanın geliştirmiş olduğu Launcher ile gelecek olan telefonun akıcı bir Android deneyimi sunması ve Android güncellemelerini hızlı bir şekilde alması bekleniyor. Fiyat açısından ise bu telefonun 400 dolar bandında olacağı söyleniyor. Avrupa ülkeleri ve Çin’de satışa sunulması beklenen bu model maalesef ki Türkiye pazarına ilk etapta giriş yapayacak.

Telefonda farklı bir tasarım siteyenlere hitap edecek olan bu modelin firmanın geleceği için büyük öneme sahip olduğunu belirtelim. Rekabetin her gün arttığı Android telefon pazarında bakalım Nothing’in telefonu başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu