AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iOS 17 beta 4 Yayınlandı, İşte Yenilikler

iOS 17 beta 4, iPhone ve iPad kullanıcıları için bir avuç küçük değişiklik ve yeni özelliklerle birlikte dağıtma sunuldu.

iOS 17’nin dördüncü geliştirici beta sürümü artık test kullanıcıları tarafından indirilebilir durumda. iOS 17’nin ilk beta sürümü, WWDC’nin ardından 5 Haziran’da yayınlandı ve beta iki, iki hafta sonra 21 Haziran’da yayınlandı. iOS 17 beta 2, AirDrop güncellemelerini, Ayarlar uygulamasında değişiklikleri, Apple Music’te crossfade desteğini ve daha fazlasını içeriyordu. iOS 17 beta 3, 5 Temmuz’da yayınlandı ve Müzik’e daha ayrıntılı krediler ve daha fazlasını getirdi. iOS 17 beta 3’ün piyasaya sürülmesinden bu yana Apple, ilk iOS 17 genel beta sürümünü de yayınladı. Son olarak iOS 17 beta 4 yayınlandı ve bakalım 6,26 GB büyüklüğündeki güncelleme neler getiriyor? 

iOS 17 beta 4’e güncelleme yaparken, Ayarlar uygulamasında Ana Ekran ve Uygulama Kitaplığı bölümü için yeni, daha renkli bir simge göreceksiniz. Bu güncellemeden önce simge, mavi arka plana sahip temel bir iPhone glifini gösteriyordu.

iOS 17 beta 4’te sunulan diğer değişiklikler, Ayarlar uygulamasındaki yeni geçişleri içerir. Artık, cihazları bir araya getirirken AirDrop/NameDrop’un etkinleştirilmesini önleme seçeneği ve yalnızca Bekleme modunda ekrana dokunulduğunda bildirim önizlemelerini göstermek için başka bir seçenek var.

Yukarıda belirtilen değişikliklerin yanı sıra, iOS 17 beta 4, iMessage uygulama simgelerini de elden geçiriyor. Artık serbest biçimli şekiller yerine tek tip daireler haline geldiler. Sonuç olarak beta 3’te tanıtılan dinamik Fotoğraflar uygulaması simgesini geri döndürür.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu