Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Aralık Ayında Tanıtılacak Telefonlar Karşınızda!

Aralık ayında tanıtılacak telefonlar listesi kabarık görünüyor. Gözler özellikle bu dönemde tanıtılacak Xiaomi 12 modelinde olacak.

Aralık ayında tanıtılacak telefonlar şekillenmeye başlıyor. Qualcomm geçtiğimiz gün Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini duyurdu. Çok geçmeden bu işlemciyi kullanan telefonların tanıtımlarına şahit olacağız. Öte yandan bu ay içerisinde sürpriz diyebileceğimiz bazı tanıtımlar da gerçekleşebilir. İşte Aralık 2021’de tanıtılması beklenen telefonlar:

  •  Motorola Edge X30 (Edge 30 Ultra) 

Motorola’nın bir sonraki üst segment telefonu aynı zamanda Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini kullanan ilk model olacak. 144Hz AMOLED ekrana sahip olacak telefonda ayrıca 50MP + 50MP + 2MP üçlü arka kamera kurulumu ve 60 MP ön kamera yer alacak. Telefonun 9 Aralık tarihinde tanıtılması bekleniyor.

  •  Xiaomi 12

Tanıtım tarihi için 28 Aralık işaret ediliyor. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonun nasıl göründüğü hala bir sır. Heyecanla beklediğimiz telefon, muhtemelen nisan mayıs döneminde Türkiye’de satışa sunulacak.

Snapdragon 8 Gen 1

  • OnePlus RT 

OnePlus’ın Snapdragon 888 işlemcili telefonu olan OnePlus 9 RT bu ay içerisinde Çin dışına çıkacak. Telefonun küresel çaptaki isimlendirmesi OnePlus RT olacak.

  • Redmi K50 serisi

Redmi K40 serisi mart ayında tanıtılsa da, devam modellerinin bu ay içerisinde gelmesi bekleniyor. Telefonlar hakkında son dönemde sızıntılar arttı ve iddiaya göre ilk etapta Çin pazarına yönelik tanıtılacaklar. Redmi K50 serisinde dört modelin yer alması bekleniyor. Bunlardan ikisinde Qualcomm, diğer ikisinde MediaTek işlemciler tercih edilecek.

  • Realme Narzo 50A Prime, Realme C35

Realme cephesinde Realme GT 2 Pro modeli heyecanla beklense de, bu ay içerisinde öncesinde bu ay bazı bütçe dostu telefonların tanıtımı gerçekleşecek.

  • Xiaomi 11i, Xiaomi 11i HyperCharge

İsimlendirme yeni olsa da yukarıdaki iki Xiaomi telefon, kısa süre önce Çin’de tanıtılan Redmi Note 11 serisinin bazı modelleri olacaklar. 120 watt hızlı şarj destekli Redmi Note 11 Pro Plus, Hindistan’da Xiaomi 11i HyperCharge ismini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu