Akıllı TelefonAndroidDonanımGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Meizu 16 Plus Ultra İnce Çerçevesiyle Dikkat Çekiyor!


26 Ağustos’ta yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanan Meizu cephesinde beklenen amiral gemisi modeli Meizu 16 bir sürprizle geliyor. Sızdırılan görüntülere göre cihazın bir de Plus versiyonu karşımıza çıkacak. Meizu 16 Plus oldukça ince görünen çerçevesi ile dikkat çekiyor.

Meizu 16 Plus geliyor

Fiyat performans konusunda oldukça ideal cihazları ile dikkat çeken Meizu yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Nisan ayında tanıtılan Meizu 15 modeli ile dikkatleri tekrar üzerine çekmeyi başaran firma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 26 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte yeni cihazlarını tanıtacak olan firmanın tanıtım tarihi yaklaştıkça sürprizler de gelmeye devam ediyor.

Akıllı telefonlarda son dönemin trendi yüksek ekran çerçeve oranı akımına katılacak olan Meizu özellikle Plus modeli ile dikkat çekecek. Sızdırılan görüntülerde Oppo Find X modeli ile karşılaştırılan ve Meizu 16 Plus’a ait olduğu iddia edilen ön panelin çerçeveleri oldukça ince. Cihazın bu ince çerçevesinin üst tarafında ön kamera ve sensörler için boşluklar mevcut. Yaklaşık 6.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı belirtilen cihazın OLED ekranla gelmesi muhtemel.

Yaklaşık 160 mm uzunluğa ve 76 mm genişliğe sahip olması beklenen cihaz performans olarak da iddialı olacak. Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve 6GB RAM donanımı ile geleceği belirtilen cihazda ekran altı parmak izi sensörünün yer alacağı da iddialar arasında. Fiyat konusunda Meizu’nun geçmiş politikasını sürdüreceği ve bu cihazı 500$ gibi bir fiyatla satışa sunacağı belirtiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu