Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Büyük Bir Değişiklik ile Geliyor

Samsung’un yeni akıllı saatinde büyük bir değişiklik olacak. Samsung Galaxy Watch 5 Pro dönen kadranı olmadan karşımıza çıkabilir.

Akıllı saat alanında başarılara imza atan Samsung’dan bu yıl yeni bir model daha gelecek. Samsung Galaxy Watch 5 Pro olarak isimlendirilmesi beklenen saat hakkında bugün yeni bilgiler ortaya çıktı. Samsung’un Heart S, Heart L ve Heart Pro kod adlarında üç farklı model geliştirdiği söyleniyor. Bunlardan ilki ana model ikincisi 40 mm Pro ve üçüncüsü ise 44 mm Pro model olacak. Bu seride artık Classic markası terk edilecek. Ayrıca terk edilecek tek şey Classic markası da olmayacak.

Yeni bir sızıntıya göre Galaxy Watch 5’te dönen bir çerçeve yer almayacak. Sonuçta bu büyük bir sürpriz değil. Galaxy Watch 4’te yoktu ama Classic’te vardı. Samsung Galaxy Watch 5 Pro modelinin bu tarzı sürdürmesi için umut vardı. Ancak sızıntı yapan Ice Universe, durumun böyle olmayacağını söylüyor. Dönen çerçeve olmadan saatin kontrolünün navigasyon tuşları ile yapılacağı söyleniyor.

Bugüne kadar Galaxy Watch 5 Pro hakkında pek bir şey sızdırılmadı. Bilinen tek net şey saatin titanyum gövdeye ve safir cama sahip olacağı. Sızıntılara göre, giyilebilir cihaz büyük bir 572 mAh pil ile gelecek. Bu sayede 2 günden fazla kullanım sunulabilir.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Samsung Galaxy Watch 5 Pro’nun özellikleri belli oldu

Diğer sızıntılar da bir termometrenin varlığına işaret ediyor. Şeker ölçme sensörü hakkındaki söylentiler şimdilik tutarlı değil. Bu nedenle Samsung’un bu yıl bu teknolojiyi piyasaya sürmesini beklemiyoruz. Samsung, bu yıl Ağustos ayında Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’yu tanıtmaya hazırlanıyor.

2022 Galaxy Unpacked etkinliğinin ikinci yarısı, Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ün piyasaya sürülmesi ile noktalanacak. Yeni katlanabilir telefonlar, kamerada iyileştirmeler ve daha hızlı işlemciler getirecek . Son sızıntılar, şirketin yakın zamanda piyasaya sürülen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini ve daha büyük bataryaları kullanacağını gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu