Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme, Android 12 Güncellemesini Yeni Bir Telefonu için Duyurdu

Akıllı telefon devi realme, yeni Android 12 güncellemesini çok beklenen bir cihazı için yayınladı. İşte gelişmenin detayları sizlerle.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi realme, ekim ayında Android 12 tabanlı realme UI 3.0 işletim sistemini duyurmuştu. Daha sonra, Realme GT, GT Master Explorer Edition ve X7 Max 5G gibi bazı cihazları bu yaklaşan işletim sisteminin beta sürümlerini deneyimleme şansına sahip olmuştu. Şimdi ise şirket, erken erişim sürümünü çok beklenen bir cihazı için de yayınladı.

realme GT Neo 2, Erken Erişim Programı Aracılığı ile Android 12’yi Aldı

Bugün erken saatlerde şirket, realme GT Neo 2 cihazı için Android 12’yi içeren realme UI 3.0 erken erişim programının artık yayında olduğunu topluluk forumlarında duyurdu.

Bu beta programı, realme’ye katılım başvurusu gönderilerek yararlanabiliyor ve katılım sınırlı sayıda olacak. Katılımda ise cihazın rootlu olmaması ve son stabil sürüme güncellenmiş olması gerekli.

realme Android 12

Güncellemeye erişmek için cihazın yazılım güncelleme bölümünde “Deneme sürümü” kategorisini seçmeniz ve bilgilerinizi girip başvurmanız gerekli. Başvurunuz onaylandığında, cihazınıza Android 12’yi içeren realme UI 3.0 beta sürümünü taşıyan bir OTA güncellemesi gelmiş olacak.

Şirket, henüz Android 12 tabanlı kullanıcı arayüzünün stabil ve geniş bir sürümünün ne zaman geleceği konusunda kesin bir zaman belirtmedi. Bu tür beta testlerin tamamlanıp, sorunların giderilip ve kararlı bir sürümün yayınlanması ilerleyen zamanlarda gerçekleşecektir. Gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu