GenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Buds Live böbrek şekli ile karşımızda! Seni yerim sosis

Bir süredir haberlerini yaptığımız Samsung’un yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live, kanlı canlı karşımızda. O nasıl bir bronz renk arkadaş?

Kablosuz kulaklıklar son dönemde oldukça popüler bir hale geldi. Her markanın farklı farklı ürünleri pazarda ve kullanıcılar da kendi ekosistemlerinde bu kulaklıkları değerlendirmek istiyor. Dünyanın en büyük üreticisi Samsung ise kablosuz kulaklık tarafında Apple’ın en büyük rakibi. Bir süredir adından bahsettiğimiz ve şeklini kuru fasulyeye ya da böbreğe benzettiğimiz Galaxy Buds Live resmi görselleri sızdırıldı.

Ürünün ne zaman tanıtılacağı henüz belli olmasa da 5 Ağustos tarihinde yapılacak olan Galaxy Note 20 lansmanında bu ürünler ile tanışacağımızı söyleyebiliriz. Henüz ürünün detaylarını bilemiyoruz ama görsellere baktığımızda kulaklığın dışında iki mikrofon olduğunu görebiliyoruz. Bunun da gürültü engelleme tarafında ciddi bir performans ortaya konulabileceğini bizlere gösteriyor. Yeni kulaklıkların suya karşı koruma ve aktif gürültü azaltma özelliği tarafında iddialı olacağı şimdiden belli oluyor.

Siyah, beyaz ve yeni bronz rengi ile karşımıza çıkacak bu ürünün Galaxy Note 20 renklerini de ortaya çıkarttığını görebiliyoruz. Ürünün fiyatı henüz sızdırılmış değil ama gelen bilgilere göre Samsung’un bu kulaklıkları Galaxy Note 20 ön sipariş sürecinde ücretsiz verebileceğini gösteriyor. Bakalım Güney Koreli üretici yeni kulaklıları ile bize ne kadar şarj süresi sunabilecek?

Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu