Akıllı TelefonBluetooth KulaklıkGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknolojiTWS Kulaklık

Honor Choice Earbuds X3 Tanıtıldı, Kulaklarınızı Şenlendirecek

Mobil devinin yeni kulaklığı Honor Choice Earbuds X3 an itibariyle tanıtıldı. Gelin kulaklığın tüm detaylarına göz atalım.

Honor, geçtiğimiz zamanlarda birçok yeni ürününü tanıttı. Tabletlerden telefona kadar yeni ürünler kullanıcıların ilgisin çekti. Ancak şirket giyilebilir teknoloji tarafında da gelişimlerini gösteriyor. An itibariyle de şirket, Honor Choice Earbuds X3 isimli kablosuz kulaklığını da tanıttı. Kulaklığın fiyatına ve özelliklerine bakalım.

Honor Choice Earbuds X3 Fiyatı ve Özellikleri

Honor’un yeni kulaklığına göz attığımızda AirPods Pro’dan ilham alınmış bir tasarım görüyoruz. Beyaz ve metalik gri renk seçeneğiyle gelen kablosuz kulaklıklar oldukça premium bir hisse sahip. Kutunun alt kısmında mavi bir LED gösterge de gözlere çarpıyor.

Choice Earbuds X3, 12mm’lik biyolojik diyaframlı sürücülere sahip. Qualcomm’un aptX ses kodeğini destekleyen kablosuz kulaklık, 40dB hibrit aktif gürültü engelleme(ANC) teknolojisine de sahip. Kulaklık tüm bu özellikleriyle çok yüksek ses kalitesi sunabiliyor.

Bluetooth 5.2 üzerinde çalışan kulaklık, IP54 su koruma sertifikasına sahip. Choice Earbuds X3’ün toplamda kutusuyla 36 saate kadar dinleme süresi sunabildiği aktarıldı. Ancak kutunun ve kablosuz kulaklıkların tam pil kapasitesi bilinmiyor.

Gelen bilgilere göre kablosuz kulaklıklar, 36$’lık ön sipariş fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ancak kulaklıklar 23 Eylül’den itibaren gönderilmeye başlayacak. Buna ek olarak şirket, Honor Children’s Watch akıllı saatini de piyasaya sürdü. Bu ürün de 47$ fiyat etiketine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu