Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A13 5G Kamerası ile Bizleri Cezbedecek!

Serinin en uygun fiyatlı olacak telefonu Samsung Galaxy A13 5G, yeni çıkan sızıntılara göre güçlü bir kamera ile geliyor. İşte detaylar.

50 MP kameralar, yeni nesil bütçe ve orta sınıf akıllı telefonlar için trend olmaya devam ediyor. Xiaomi, Redmi 10’u 50 MP’lik bir kamera ile donatmıştı ve görünüşe göre Samsung, kısa süre içinde Galaxy A13 5G ile aynı durumu takip edecek gibi görünüyor.

Galaxy A13, Samsung’un en alt basamaktaki giriş seviyesi cihazı olacak. Samsung son gelen raporlara göre bütçe segmentindeki telefonlarında fiyatları aşağıya çekeceğini belirtmişti. Bütçe segmentinde etkileyici bir donanım olmasa da, Samsung, A13’ü en azından sağlam bir ana kamera ile donatmaya hazır görünüyor.

Samsung Galaxy A13 5G 50 MP’lik Güçlü Ana Kameraya Sahip Olacak

Yeni gelen raporlara göre A13 5G, 50 MP ana kameraya sahip olacak. Görünüşe göre samsung, Xiaomi’nin haftalar önce 50 MP kameralı Redmi 10’u piyasaya sürmesinden sonra şirket, Galaxy A13 serisinde bunu başlatacak.

Samsung Galaxy A13 5G

Elbette 50 MP sensör olması, A13’ün olağanüstü kamera performansı sunacağı anlamına gelmiyor. Cihaz bütçe segmentinde olduğu için, Galaxy S22’teki 50 MP’lik kameranın sensörü kullanılmayacak. Ancak yine de Samsung’un bu fiyat aralığındaki bir cihazı 50 MP kamera ile donatması yine de mükemmel bir durum.

Her iki durumda da A13, kendisinden önceki Galaxy A12’den daha iyi bir kameralı akıllı telefon olacak. Samsung, serideki telefonları OIS, etkileyici kameralar ve potansiyel olarak güçlü Exynos yonga setleriyle donatmaya hazır olduğundan, Galaxy A serisi hayranlarının sabırsızlıkla bekleyeceği çok şey var. A13 cihazının da 200 Euro fiyat aralığında kasım ayı gibi piyasaya sürülmesi bekleniyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu