AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Yeni iPad Pro, iPhone benzer kamera yapısıyla geliyor

Akıllı telefon dünyasında yaşanan kamera savaşı görünüşe bakılırsa tablet kategorisine sıçrayacak. Samsung’un çift arka kameralı Galaxy Tab S6 tablet çözümünden sonra Apple’ın yeni iPad Pro modellerinde üçlü kameraya geçiş yapacağı konuşuluyor. Hatta bir sonraki iPad Pro ve 10.2 inçlik iPad modeline ait görüntüler güvenilir kaynaklarca sızdırılmış durumda. Kameraların üzerine konumlandırıldığı karesel alan tanıdık geldi değil mi?

Yeni iPad Pro üçlü kameraya sahip olacak

Uzun bir süredir iPhone 11’de göreceğimiz üçlü kamera düzeni sürpriz bir biçimde önümüzdeki süreçte tanıtılacak iPad Pro tabletlerde karşımıza çıktı. Apple haberlerinde güvenilir bir kaynak olarak gösterilen Macotakara sitesine göre iki farklı ekran boyutuna sahip olacak iPad Pro’da üç adet, 10.2 inçlik iPad modelinde ise çift arka kamera kullanılacak. 10.2 inçlik iPad, bu yıl 9.7 inçlik modelin yerini alacak.

Özellikle iPad Pro’larda kullanılacak üçlü kameranın neler sunacağı şimdiden merak konusu. iPhone 11’de üçlü kamera paketi ana sensör, derinlik ve geniş açılı şeklinde olması bekleniyor. Açıkçası iPad Pro’lardaki kameraların iPhone 11’deki kadar gelişmiş olmasını beklemiyoruz. Apple bunun yerine yeni tabletlerinde artırılmış gerçeklik ya da 3D nesne tarama için özel bir kamera kullanabilir. Apple’ın yeni iPad’leri eylül ayında duyurmasını bekliyoruz.

Apple’ın üç arka kameralı tablet modelleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bir tablette üç arka kameraya ihtiyaç var mı? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu